Program telepítése pár kattintással (Softaculous)

Webes alkalmazások telepítése a tárhelyre sosem volt még ennyire egyszerű. A Softaculous alkalmazás-telepítővel egyetlen kattintásra telepíthet a tárhelyére webes alkalmazásokat. Az alkalmazások között a világ legnépszerűbb és legkedveltebb ingyenes, nyílt forráskódú szoftvereit találja. A több mint 150 alkalmazásból a választást a Softaculous felhasználói által beküldött értékelések is segítik. Mindegyik alkalmazást telepítés előtt kipróbálhatja, így lehetősége nyílik, hogy egyszerűen megismerje a szoftvert még telepítés előtt.
A cPanel adminisztrátori felületre bejelentkezve a Softaculous Apps Installer dobozban találod azokat az ingyenesen telepíthető programokat, amelyekkel könnyedén, pár kattintással létrehozhatsz blogot, webshopot, vagy rengeteg féle egyéb weboldalt. Ezek a programok a tárhelyedre települnek közvetlenül, és könnyen testreszabhatóak.

A Scripts résznél találod a legnépszerűbb programokat, a Categories résznél pedig kategória szerint tudod kiválasztani a számodra megfelelő programot.Ha böngészni szeretnéd az alkalmazásokat kategóriánként, akkor kattints a Szoftver dobozban található Softaculous ikonra.
Néhány példaprogram: joomla, drupal, wordpress, webáruházak stb.
A Softaculous segítségével természetesen nem csak telepítheti kedvenc alkalmazásait, hanem frissítheti és eltávolíthatja a telepített programokat és biztonsági mentéseket is készíthet a telepítésről, amiben a telepítési könyvtár tartalma és az adatbázis is szerepel. Az így készített mentést szintén egy klikkel visszaállíthatja, ha valami nem úgy sikerült, mint ahogy szerette volna.
  • 9 ügyfél találta hasznosnak
Kielégítő választ kapott?

Related Articles

Megrendelés és regisztráció

Megrendelés és regisztráció menetét az alábbi videóban...

Bankkártyás fizetési információk

Barion leírás     Mit jelent a BARION™? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító...